fbpx

Híreink

Sikerünk kulcsa- Naprakész piacismeretek

 

Új szereplőként a munkaerő-közvetítési piacon fontosnak tartjuk, hogy meghatározzuk, melyek azok az értékek, amelyeket képviselni szeretnénk az ügyfeleink és a jelöltjeink felé is.
A következő hetekben szeretnénk veletek is megosztani a gondolatainkat, kíváncsiak vagyunk mennyire értetek egyet velünk, illetve arra, hogy a saját szakterületeteken milyen értékeket képviseltek.

Első rész: Munkatársaink naprakész piacismeretekkel rendelkezzenek

Számunkra ez mit is jelent? Úgy gondoljuk, hogy a HR szakmában elengedhetetlen, hogy átfogóan és magabiztosan ismerjük az adott piacot, amely területre a megbízásunk szól. Csak így tudjuk őszintén képviselni az ügyfelünket és minőségi beszélgetést folytatni a jelöltekkel, így tudjuk tanácsadói feladatainkat hatékonyan ellátni mind az ügyfél, mind a jelölt felé. Ehhez folyamatosan nyomon követjük az aktuális fejlesztéseket, piaci trendeket, naprakészen tartjuk azt a tudást, amit az évek során megszereztünk. Mivel már a kezdetektől ezt az értéket valljuk, ügyfeleink tudják, hogy tanácsainkra számíthatnak egy-egy keresés kapcsán, és hogy valós információkkal rendelkezünk az adott szegmens munkaerőpiaci alakulásáról, így a szolgáltatásainkon keresztül folytatott toborzás biztosan a lehető leghatékonyabb lesz.

Azt is fontosnak tartjuk, hogy kimozduljunk a komfortzónánkból, ne csak ugyanazokra a pozíciókra dolgozzunk, hanem újabb területeken is kipróbáljuk magunkat. A Hunexpert Szakértői Rendszer ehhez megfelelő lehetőséget biztosít, hiszen a megrendelések mindig egy egyedi szakterületet szólítanak meg.
Ez a két szolgáltatásunk együttesen teszi lehetővé, hogy a munkaerő-közvetítési piacon kiemelkedő szakmai hozzáállást tudjunk képviselni.